fbpx

UKK

Kysyvä ei tieltä eksy!

Usein kysytyt kysymykset!

Ei tarvitse olla. Veneiden ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaa aina kokeneet ja ammattitaitoiset kipparit ja kansimiehistö. Voit myös halutessasi osallistua alusten ohjaamiseen, purjeiden säätämiseen ja navigointiin. Tai sitten voit vain keskittyä nauttimaan hyvöstä seurasta ja saariston kauneudesta.

Nyrkkisääntö on: Sään mukainen vaatetus. Meri on alkukesästä hieman viileämpi ilmaan nähden ja siksi merelle lähtiessä kannattaa pukeutua lämpimämmin kuin mantereelle. Jos ulkotiloissa tulee kylmä, niin voit siirtyä veneiden lämmitettyihin tiloihin. Katamaraanien takaterassit ovat suojattuja ja lämmitettäviä. Veneissä käytetään yleensä veneen omia venekenkiä, mutta voit myös käyttää omia vaaleapohjaisia kenkiä matkan aikana.

Katamaraanien ja purjeveneiden kyytiin voidaan ottaa 12 henkilöä miehistön lisäksi. Saxdor 320 -moottoriveneeseen voidaan ottaa 7 henkilöä kipparin lisäksi.

Lähtökohtaisesti veneretket aloitetaan ja päätetään alusten kotisatamista. Käytännössä alusten lähtösatamat sovitaan tapauskohtaisesti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Useimmiten käytetyt lähtö-ja paluusatamat ovat Kauppatori, Katajanokka ja Lauttasaari.

Veneestä riippuen voimme järjestää monelaisia ruokailuvaihtoehtoja. Katamaraaneilla pystymme tarjoamaan tasokkaat ja tilanteisiin parhaiten soveltuvat menuvaihtoehdot. Moottoriveneiden menuksi suosittelemme tapastyyppisiä menuvaihtoehtoja. Saaristossa löytyy myös monia erinomaisia ruokailuvaihtoehtoja, pizzasta tasokkaisiin rapumenuihin.

KYLLÄ! Tarjoamme perusvedet ja virvoitusjuomat reissujen aikana. Alkoholijuomat voitte itse hankkia omien mieltymystenne ja ruokailujen mukaisesti. Juomien toimittamisesta veneisiin sovitaan erikseen.

Kerro meille toiveistasi!

Ikimuistoinen Reissu

Jukka Nikkilä

Muistopäällikkö

Mob: +358 40 5208080

E-mail: jukka@ikimuistoinen.fi