fbpx

Pullopostia Suomesta

Lue kesän 2024 parhaimmat vinkit eri kohteista, satamista, aluksista ja veneretkistä!

Pullopostia Suomenlahdelta!

Suomenlahti tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia vaihtoehtoja viettää ikimuistoinen päivä merellä. Haluatko kenties nauttia lasin kuohuvaa auringonlaskun aikaan tai viilettää tukka putkella Porvooseen syömään etanoita? Täällä kerromme sinulle erilaisista vaihtoehdoistamme!

Lähelle vai kauas?

Suomenlahden saaristossa riittää koettavaa ja nähtävää usealle eri kerralle. Esimerkiksi nopealla Saxdor 320 GTC -moottoriveneellä pääset nopeasti ja mukavasti vaikka Viron Prangliin asti. Rauhallisempaa menoa kaipaaville tarjolla on vakaita Lagoon-katamaraaneja ja yksirunkoisia purjeveneitä Helsingin ja Espoon saaristoon!    

Ikimuistoinen reissu pullopostia Suomi

Reissukohteita Suomenlahdelta

CHARTERALUKSET

Toteutamme ikimuistoiset reissunne tilanteisiin sopivilla aluksilla. Käytämme luotettavien ja testattujen alihankkijoiden kalustoa. Reissuissa teitä palvelevat kokenut miehistömme ja hymyilevät laivaemännät.

Tutustu miehistöön!

Jukka

Muistopäällikkö

Jukka Nikkilä

Aloitti purjehduksen 6 -vuotiaana. Järjestänyt ensimmäiset ikimuistoiset reissut 80-luvulla Åreen. Vastaa yrityksen liiketoiminnasta.

Make

Merikarhu

Markku Lehtinen

Kiertänyt maailman meriä monella eri veneellä ja vuosikymmenellä. Tarinoita näistä ikimuistoisista matkoista riittää useammalle päivälle.

Jenny

Deckhand

Jenny Österman

Jenny on tiimimme iloinen moniosaaja. Hän purjehtii myös kilpaa eri venetyypeillä kotimaisissa ja kansainvälisissä kisoissa. Kieltitaito: Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Milla

Kippari, deckhand, hostess

Milla Mäkelä

Nuoresta iästä huolimatta Millalle on kertynyt kokemusta kipparoinnista esim. Kroatian Yacht Weekillä. Milla tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja kommunikointi sujuu monella eri kielellä.

Juha

Merikarhu

Juha Valtanen

Juha on tiimin kokenein purjehtia. Osallistunut mm.olympilaisiin Tornado-luokassa ja ylittänyt Atlannin monesti.

Kerro meille toiveistasi!

Ikimuistoinen Reissu

Jukka Nikkilä

Muistopäällikkö

Mob: +358 40 5208080

E-mail: jukka@ikimuistoinen.fi