fbpx

Pullopostia Kroatiasta

Ikimuistoisia tarinoita meiltä ja muualta

Aurinkoa, kylmiä juomia, luksusveneitä, kirkkaita poukamia ja palveleva miehistö - tätä kaikkea on luvassa, kun varaat meiltä oman ikimuistoisen lomapurjehduksen Kroatiaan. Tunnemme Kroatian parhaat satamat, vuokraamot, ravintolat, snorklauspaikat ja muut palvelut.

Pullopostia Kroatian kohteista!

Kroatian suosio purjehduslomaansa viettävien keskuudessa jatkuu vankkumattomana. Tämä suosio on täysin ansaittua, sillä Kroatiassa on kaikki ne elementit kohdallaan, mitkä tekevät lomastasi ikimuistoisen nautittavan. Kirkkaat vedet, tunnelmalliset kylät, värikäs historia, erinomainen ruoka ja ystävälliset kroatit mahdollistavat ikimuistoisen lomareissun onnistumisen. Anna meidän auttaa reissusi toteuttamisessa, sillä me tunnemme Kroatian parhaat puolet 20 vuoden kokemuksen avustuksella. 

Tutustu miehistöön!

Jukka

Muistopäällikkö

Jukka Nikkilä

Aloitti purjehduksen 6 -vuotiaana. Järjestänyt ensimmäiset ikimuistoiset reissut 80-luvulla Åreen. Vastaa yrityksen liiketoiminnasta.

Make

Merikarhu

Markku Lehtinen

Kiertänyt maailman meriä monella eri veneellä ja vuosikymmenellä. Tarinoita näistä ikimuistoisista matkoista riittää useammalle päivälle.

Jenny

Deckhand

Jenny Österman

Jenny on tiimimme iloinen moniosaaja. Hän purjehtii myös kilpaa eri venetyypeillä kotimaisissa ja kansainvälisissä kisoissa. Kieltitaito: Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Milla

Kippari, deckhand, hostess

Milla Mäkelä

Nuoresta iästä huolimatta Millalle on kertynyt kokemusta kipparoinnista esim. Kroatian Yacht Weekillä. Milla tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja kommunikointi sujuu monella eri kielellä.

Juha

Merikarhu

Juha Valtanen

Juha on tiimin kokenein purjehtia. Osallistunut mm.olympilaisiin Tornado-luokassa ja ylittänyt Atlannin monesti.

Yhteystiedot

Kerro meille toiveistasi!

Ikimuistoinen Reissu

Jukka Nikkilä

Muistopäällikkö

Mob: +358405208080

E-mail: jukka@ikimuistoinen.fi