fbpx

Pullopostia Kreikasta

Antaudu Poseidonin vietäväksi!

Kreikka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja purjehduslomallesi!

Lähde purjehduslomalle Kreikkaan, jossa jokainen päivä avautuu uusi seikkailun ja löytämisen luku. Olitpa sitten navigoimassa Egeanmeren legendaarisilla vesillä tai purjehtimassa rauhassa Joonianmeren saariston läpi, Kreikka lupaa vertaansa vailla olevan meriodysseian, kutsuen purjehtijat luomaan muistoja, jotka kestävät eliniän. Maan rikas merihistoria yhdistettynä monipuolisiin maisemiin ja lämpimään Välimeren ilmastoon tekee Kreikasta ihanteellisen kohteen niille, jotka haluavat tutustua Egeanmereen ja Joonianmereen. Tässä on vilkaisu Kreikan tarjoamiin purjehdusmahdollisuuksiin:

1. Saarien rykelmä

Kreikka on synonyymi saarille, joita on yli 6 000 hajallaan Egeanmerellä ja Joonianmerellä. Jokaisella saarella on oma ainutlaatuinen luonteensa, Mykonosin kosmopoliittisesta viehätyksestä, Kreetan historialliseen rikkauteen. Purjehduksen avulla voit lipua näiden saarirykelmien läpi ja löytää piilotettuja lahtia, koskemattomia rantoja ja viehättäviä kyliä matkan varrella.

2. Majesteettiset tuulikuviot

Egeanmerellä vallitsevat Meltemi-tuulet ja Joonianmeren lempeät tuulet tarjoavat täydelliset olosuhteet purjehdukselle. Nämä tuulet, erityisesti kesäkuukausina, tarjoavat jännittävän kokemuksen kaikentasoisille purjehtijoille. Olitpa kokenut purjehtija, joka etsii adrenaliinia tai aloittelija, joka etsii lempeää matkaa, Kreikka palvelee kaikkia mieltymyksiä.

3. Historiallinen Odysseia

Kreikassa purjehdus ei ole vain merta, se on matka historian halki. Tutki muinaisia raunioita, vieraile arkeologisissa kohteissa ja ankkuroidu lähelle historiallisia maamerkkejä, kuten Poseidonin temppeliä Sounionin niemellä tai Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaa Korfun vanhaa kaupunkia. Purjehtijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää purjehdus rikkaaseen kulttuuriseen perinnön tutkimiseen.

4. Idylliset ankkuripaikat ja rauhalliset lahdet

Kreikka tarjoaa runsaasti syrjäisiä ankkuripaikkoja ja rauhallisia lahtia, tarjoten rauhallisen pakopaikan pois vilkkaasta väkijoukosta. Pudota ankkuri koskemattomiin vesiin, joita kehystävät vehreät maisemat, ja nauti ympäristön rauhasta. Tämä on mahdollisuus paeta luonnon syleilyyn nauttien samalla avomeren vapaudesta.

5. Lämmin kreikkalainen vieraanvaraisuus

Luonnon kauneuden lisäksi kreikkalaisten lämmin vieraanvaraisuus parantaa ryhmäsi purjehduselämystä. Paikalliset satamat ja tavernat toivottavat purjehtijat avosylin tervetulleiksi, tarjoten perinteistä ruokaa, vilkasta puheensorinaa ja mahdollisuuden uppoutua Välimeren elämäntavan rentoon ilmapiiriin. 

Pullopostia Kreikasta Ikimuistoinen reissu kreikkalainen vieraanvaraisuus

Pullopostia

Ikimuistoinen reissu purjehtijan opas Palmizana

Purjehtijan opas Palmizana

Palmizana on Dalmatian saariston tunnetuin ja myös suosituin purjehduskohde. Alueella on lukemattomia luonnonsatamia, ravintoloita ja kristallinkirkas vesi vaikkapa aamupulahdukselle.

Lue lisää »

Tutustu Ikimuistoisen reissun miehistöön!

Jukka

Muistopäällikkö

Jukka Nikkilä

Aloitti purjehduksen 6 -vuotiaana. Järjestänyt ensimmäiset ikimuistoiset reissut 80-luvulla Åreen. Vastaa yrityksen liiketoiminnasta.

Make

Merikarhu

Markku Lehtinen

Kiertänyt maailman meriä monella eri veneellä ja vuosikymmenellä. Tarinoita näistä ikimuistoisista matkoista riittää useammalle päivälle.

Jenny

Deckhand

Jenny Österman

Jenny on tiimimme iloinen moniosaaja. Hän purjehtii myös kilpaa eri venetyypeillä kotimaisissa ja kansainvälisissä kisoissa. Kieltitaito: Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Milla

Kippari, deckhand, hostess

Milla Mäkelä

Nuoresta iästä huolimatta Millalle on kertynyt kokemusta kipparoinnista esim. Kroatian Yacht Weekillä. Milla tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja kommunikointi sujuu monella eri kielellä.

Juha

Merikarhu

Juha Valtanen

Juha on tiimin kokenein purjehtia. Osallistunut mm.olympilaisiin Tornado-luokassa ja ylittänyt Atlannin monesti.

Yhteystiedot

Kerro meille toiveistasi!

Ikimuistoinen Reissu

Jukka Nikkilä

Muistopäällikkö

Mob: +358 40 5208080

E-mail: jukka@ikimuistoinen.fi