Menut

Ruokailut parhaissa merimaisemissa!

Yhdistä tasokas ruokailu ja ikimuistoinen veneretki!

Ei veneretkeä ilman ruokailua! Alussa asiakkaamme halusivat ainostaan veneillä ja sitten mennä syömään perinteiseen ravintolaan. Tästä syntyi ajatus, että myös me voisimme  tarjota tasokkaat menuvaihtoehdot osana veneretkeä. Idea osoittautui menestysreseptiksi ja siitä lähtien asiakkaamme ovat poikkeuksetta nauttineet ruuasta kelluvassa ravintolassa, Helsingin parhaalla merinäkymällä. Tutustu tarkemmin Ikimuistoisen reissun menuihin. 

Menuideoita Suomenlahdelle

Ohessa kerromme erilaisista menu-vaihtoehdoistamme, kolmelle eri aikaikkunalle. Vaihtoehtoisesti voimme viedä ryhmänne saariston suosikkiravintoloihimme tai itse valitsemaanne ravintolaan. Annamme myös halutessanne juomasuositukset valitsemaanne menuuseen. Huomioimme aina myös erityistoiveenne menujen suhteen. Bon apétit!      

Ikimuistoinen reissu charter menu artikkeli

Menuideat 3 tunnin veneretkille

Leikkelelautanen*

Valmiiksi valittuja korkealaatuisia juustoja, juuri viipaloituja kovetettuja lihoja ja sesongin hedelmiä. Valmistettu rakkaudella esim. syntymäpäiville, after-work, Helsinki by Sea tai juhlistamaan mitä tahansa tilaisuutta.
* Medium box 4-6:lle hengelle
* Big box 8-10:lle hengelle

Menu Styra

Mitä veneretki olisi ilman perinteistä lohikeittoa? Perinteinen klassikko-menumme sisältää pääruokana kermaista lohikeittoa saaristolaisleivällä ja jälkiruokana on maitosuklamusse ja mansikat. Menu soveltuu parhaiten nautittavaksi purjeveneissä. Lohikeitto voidaan myös nauttia Saxdor veneellä.

Pizza á la meri

Helsingin edustalla sijaitsevalla Katajanokanluodolla toimii uniikki Cafe Kobben. Saaren emäntä Mari valmistaa halkovajassa 5 tähden pizzoja joko paikanpäällä nautittavaksi tai take-away-versioina. Pizza sopii mainiosti esimerkiksi 3 tunnin Helsinki by Sea -risteilyn evääksi.

Fyge-Leikkelautanen

Valmiiksi valittuja korkealaatuisia juustoja, juuri viipaloituja kovetettuja lihoja ja sesongin hedelmiä. Valmistettu rakkaudella esim. syntymäpäiville, after-work, Helsinki by Sea tai juhlistamaan mitä tahansa tilaisuutta.
* Medium box 4-6:lle hengelle
* Big box 8-10:lle hengelle

Menu Styra, 39 € +alv

Mitä veneretki olisi ilman perinteistä lohikeittoa? Perinteinen klassikko-menumme sisältää pääruokana kermaista lohikeittoa saaristolaisleivällä ja jälkiruokana on maitosuklamusse ja mansikat. Menu soveltuu parhaiten nautittavaksi purjeveneissä.

Pizza à la Meri

Helsingin edustalla sijaitsevalla Katajanokanluodolla toimii uniikki Cafe Kobben. Saaren emäntä Mari valmistaa halkovajassa 5 tähden pizzoja joko paikanpäällä nautittavaksi tai take-away-versioina.

Menuideat 3-6 tunnin veneretkille

Pentala, ravintola Paven

Saxdor 320 GTC -moottoriveneellä matka Pentalan saarelle kestää reitistä riippuen n. 1,5 tuntia. Purjeveneillä veneretki kestää olosuhteista riippuen n.2 tuntia. Perillä voimme tutustua saaren mielenkiintoiseen historiaan ja käväistä ihailemassa saaren keskellä sijaitsevaa järveä. Veneretken kruunaa loistavalla merinäköalalla lähiraaka-aineista tarjoiltu menu.

Menu Skuutti

Asiakkaidemme ykkössuosikki on Menu Skuutti. Alkuun tarjolla on mm. punajuurigraavattua Benella-kirjolohta, katkarapuskagen, kylmäsavu-härkämoussea ja vodkakarpaloita mallasleipäsellä. Pääruokana tarjoilemme ylikypsää karitsan entrecôtea, hunajapaahdettuja juureksia moccakastikkeella. Illallisen kruunaa baskilainen juustokakku vadelman kera.

Porkkalan marina

Porkkalan Marina sijaitsee Porkkalanniemen kärjessä Helsingin ja Hangon välisen vesiväylän varrella. Klubi, rantabaari ja makasiini tarjoavat nautinnollisen ympäristön ruokailuun ja viihtymiseen. Maistuisiko seurueellesi parhaiten Fish & Chips vai Porkkalan buffalowingsit? Hyppää alustemme kyytiin ja lähde testaamaan eri vaihtoehdot.

Pentala, ravintola Paven

Venematka Pentalan saarelle Saxdor 320 GTC -moottoriveneellä kestää reitistä riippuen n. 1,5 tuntia. Purjeveneillä veneretken kesto olosuhteista riippuen on n.2 tuntia. Perillä voimme tutustua saaren mielenkiintoiseen historiaan ja käväistä ihailemassa saaren keskellä sijaitsevaa järveä. Veneretken kruunaa loistavalla merinäköalalla lähiraaka-aineista tarjoiltu menu.

Menu Skuutti

Asiakkaidemme ykkössuosikki on Menu Skuutti. Alkuun tarjolla on mm. punajuurigraavattua Benella-kirjolohta, katkarapuskagen, kylmäsavu-härkämoussea ja vodkakarpaloita mallasleipäsellä. Pääruokana tarjoilemme ylikypsää karitsan entrecôtea, hunajapaahdettuja juureksia moccakastikkeella. Illallisen kruunaa baskilainen juustokakku vadelma-kastikkeella

Porkkala Marina

Porkkalan Marina sijaitsee Porkkalanniemen kärjessä Helsingin ja Hangon välisen vesiväylän varrella. Klubi, rantabaari ja makasiini tarjoavat nautinnollisen ympäristön ruokailuun ja viihtymiseen. Maistuisiko seurueellesi parhaiten Fish & Chips vai Porkkalan buffalowingsit? Hyppää alustemme kyytiin ja lähde testaamaan eri vaihtoehdot.

Menuideat 6-12 tunnin veneretkille

Rapujuhla - juhlista paras!

Elokuun tummenevat illat, lämmitetty katamaraanin terassi ja maukkaimmat ravut tekevät risteilyistänne ainutlaatuisen kokemuksen, jonka kaikki muistavat vielä monen vuoden jälkeenkin. Miehistömme laulattaa joukkonne aitoon rapujuhlatunnelmaan ja huolehtii rapujuhlienne onnistumisesta kokenein ottein. Varaa nyt loppukesän paras ajankohta rapujuhlillenne! Meille voi aina tuoda omat rapujuomat ja myös ravut.

Kokous merellä -menu

Raskas työ vaatii kunnon eväät! Aloita kokous raikkaalla aamiaisella ja lounaaksi suosittelemme Menu Sköneä. Alkupalana tarjolla on kirsikka-tomaattia, mozzarellaa oliiviöljy-vinaigrettekastikkeella, maalaissalaattia, briejuustoa, mansikkaa ja balsamicoa. Pääruuaksi tarjoilemme savustettua Benella-kirjolohta, tilliperunapaistosta ja tartarkastiketta. Lounaan kruunaa mascarponemousse, hillottua raparperia ja kauracrumblea.

Makumatka Prangliin!

Tällä veneretkellä ruokailuelämykset perustuvat pääosin merellisiin raaka-aineisiin. Saaren ainoassa ravintolassa Saare-restossa on tarjolla kattava valikoima erilaisia kala-ja äyriäismenuja, kuten ahventa, sinisimpukoita, ankerista ja tiikerirapuja. Ja mitäpä maittava menu olisi ilman suklaafondatjälkiruokaa. Jos mielesi tekee jäädä yöksi Prangliin, niin tarjoamme seurueellenne taatusti ikimuistoisen elämyksen saarella.

Rapujuhla - juhlista paras!

Elokuun tummenevat illat, lämmitetty katamaraanin terassi ja maukkaimmat ravut tekevät risteilyistänne ainutlaatuisen kokemuksen, jonka kaikki muistavat vielä monen vuoden jälkeenkin. Miehistömme laulattaa joukkonne aitoon rapujuhla-tunnelmaan ja huolehtii rapujuhlienne onnistumisesta kokenein ottein. Varaa nyt loppukesän paras ajankohta rapujuhlillenne!

Kokous merellä -menu

Raskas työ vaatii kunnon eväät! Aloita kokous raikkaalla aamiaisella ja lounaaksi suosittelemme Menu Sköneä. Alkupalana tarjolla on kirsikkatomaattia, mozzarellaa oliiviöljyvinaigrettekastikkeella, maalaissalaattia, briejuustoa, mansikkaa ja balsamicoa. Pääruuaksi tarjoilemme savustettua Benella-kirjolohta, tilliperuna-paistosta ja tartarkastiketta. Lounaan kruunaa mascarponemousse, hillottua raparperia ja kauracrumblea.

Makumatka Prangliin

Tällä veneretkellä ruokailuelämykset perustuvat pääosin merellisiin raaka-aineisiin. Saaren ainoassa ravintolassa Saare-restossa on tarjolla kattava valikoima erilaisia kala-ja äyriäismenuja, kuten ahventa, sinisimpukoita, ankerista ja tiikerirapuja. Ja mitäpä maittava menu olisi ilman jälkiruokaa eli illallisen kruunaa suklaafondat. Jos mielesi tekee jäädä yöksi Prangliin, niin tarjoamme seurueellenne taatusti ikimuistoisen elämyksen kaikilla mausteilla.

Alukset

Tutustu käytössämme oleviin aluksiin. Miehistömme rakentaa tarpeidenne pohjalta teille elämyskokonaisuuden ja siihen parhaiten sopivan aluksen.

ALUSHINNASTO*

Saxdor 320 GTC

Uutuusvene kaikilla herkuilla
1495 3 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 8

Lagoon 39, Xodó

Katamaraanipurjevene
1950 3 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari+Hostess
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 12

Sun Odyssey 45, H2O

Purjevene
1250 3 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 12

Lagoon 440, Paradise

Katamaraanipurjevene
1850 3 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari+Hostess
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 2

Saxdor 320 GTC

Uutuusvene kaikilla herkuilla
2495 6 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 8

Lagoon 39, Xodó

Katamaraanipurjevene
2350 6 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari+Hostess
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 12

Sun Odyssey 45, H2O

Purjevene
1550 6 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 12

Lagoon 440, Paradise

Katamaraanipurjevene
3150 6 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari+Hostess
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 2

Saxdor 320 GTC

Uutuusvene kaikilla herkuilla
3495 12 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 8

Lagoon 39, Xodó

Katamaraanipurjevene
2950 12 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari+Hostess
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 12

Sun Odyssey 45, H2O

Purjevene
2250 12 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 12

Lagoon 440, Paradise

Katamaraanipurjevene
4450 12 tuntia
  • Veneen kaikki kulut
  • Kippari+Hostess
  • Virvokkeet
  • Henkilömäärä 2

* Toteutamme toiveidenne mukaisesti myös hinnastosta poikkeavia risteilyiden kestoja. Kysy rohkeasti ehdotusta eri aikaik