fbpx

Stadissa riittää säpinää ja seikkailua!

Terassikierros veneellä, selfie Vallisaaressa, rapujuhlat Villingissä, lohikeitto Suokissa…listaa voisi jatkaa loputtomiin! Mikä on sinun valintasi?

Stadissa riittää nähtävää

Helsingin alueella on yli 300 saarta. Näistä tunnetuimmat saaret ovat Suomenlinna, Villinki, Vallisaari, Isosaari, Pihlajasaari ja Lonna. Voimme rantautua kaikkiin näihin kohteisiin ja tutustua omassa tahdissa saarten nähtävyyksiin. Klikkaa alla olevan kuvan pinkkejä palloja, niin kerromme lisää eri kohteista.

Ikimuistoinen reissu veneretki Helsinki
Ikimuistoinen veneretki Helsinki

Helsingin saariston hotspot-paikat

Olemme merkinneet Helsingin saariston mielenkiintoisimmat kohteet kartalle. Suunnittelemme teille parhaat reitit ja paikat käytettävissä olevan ajan ja veneiden perusteella.

Ikimuistoinen reissu Helsingin saaristokartta

Suositussa Vallisaaressa on paljon nähtävää. Aleksanteripatterin näköalatasanne on saaren "täytyy nähdä" -kohde.

Villinki on historiallisten huviloiden ja mökkien saari kiveheiton päässä mantereesta. Ankkuroimme veneet yleensä suojaisalle kylänlahdelle.

Suomenlinna eli Suokki on Unescon maailmaperintökohde, joka jaksaa aina yllättää vierailijansa positiivisesti.  

Lauttasaari eli Laru on katamaraani Xodon kotisatama.

Isosaari on yli 100 vuotta vanha linnakesaari lyhyen venematkan päässä Helsingin keskustasta. Pelaa golfia, lounasta Upseerikerholla tai varaa oma saunavuorosi saaren kolmesta saunasta.

Kauppatori ja sen ympäristö on Helsingin keskeisin kokoontumispaikka. Reissumme päättyvät usein Kauppahallin edustalle.

Tutustu tarkemmin Helsingin retkikohteisiin

Alukset

Tutustu käytössämme oleviin aluksiin. Miehistömme rakentaa tarpeidenne pohjalta teille sopivimman kokonaisuuden ja siihen parhaiten sopivan aluksen.

Tutustu miehistöömme!

Meri on meidän kaikkien yhteinen intohimo. Vesillä koetut ikimuistoiset hetket jäävät ikuisesti mieleemme. Haluammekin jakaa vankkaa kokemustamme, muistoja ja intohimoamme myös teidän tulevissa reissuissa.  

Ikimuistoinen reissumiehistö Helsinki

Jukka

Muistopäällikkö

Jukka Nikkilä

Aloitti purjehduksen 6 -vuotiaana. Järjestänyt ensimmäiset ikimuistoiset reissut 80-luvulla Åreen. Vastaa yrityksen liiketoiminnasta.

Make

Merikarhu

Markku Lehtinen

Kiertänyt maailman meriä monella eri veneellä ja vuosikymmenellä. Tarinoita näistä ikimuistoisista matkoista riittää useammalle päivälle.

Jenny

Deckhand

Jenny Österman

Jenny on tiimimme iloinen moniosaaja. Hän purjehtii myös kilpaa eri venetyypeillä kotimaisissa ja kansainvälisissä kisoissa. Kieltitaito: Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Milla

Kippari, deckhand, hostess

Milla Mäkelä

Nuoresta iästä huolimatta Millalle on kertynyt kokemusta kipparoinnista esim. Kroatian Yacht Weekillä. Milla tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja kommunikointi sujuu monella eri kielellä.

Juha

Merikarhu

Juha Valtanen

Juha on tiimin kokenein purjehtia. Osallistunut mm.olympilaisiin Tornado-luokassa ja ylittänyt Atlannin monesti.

Yhteystiedot

Kerro meille toiveistasi!

Ikimuistoinen Reissu

Jukka Nikkilä

Muistopäällikkö

Mob: +358 40 5208080

E-mail: jukka@ikimuistoinen.fi