fbpx

Espoon saaristossa on elämää!

Espoon saaristo tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia erilaisten merellisten tapahtumien, risteilyjen ja juhlien toteuttamiseksi. 

Viihdyttävää tekemistä!

Varaa oma kabinetti Gula Villanista, tee linnakekierros Rysäkarilla, tutustu Pentalan saaristomuseoon tai nautiskele omalla tiimillä Suvisaariston kauneudesta. Me autamme valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. Klikkaa alla olevan kuvan pinkkejä palloja, niin kerromme lisää eri kohteista.

Ikimuistoinen reissu veneretki Helsinki
Ikimuistoinen veneretki Helsinki

Espoon saariston hotspot-paikat

Olemme merkinneet Espoon saariston mielenkiintoisimmat kohteet kartalle. Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja anna meidän toteuttaa ryhmällesi kesän upein päivä merellä!

Espoon saaristo hotspot

Pentala sijaitsee Suvisaaristossa ja sen pinta-ala on 130 hehtaaria. Saaressa on paljon nähtävää, kuten saaristomuseo, Pentalajärvi ja ja luontopolku. Saaristoravintola Pavenia ei voi myöskään unohtaa listasta.

Gula Villan on viehättävä 1800-900 luvun vaihteessa rakennettu huvila Espoon Isossa Vasikkasaaressa. Huvilassa toimii tasokkaan keittiön ja A-oikeudet omaava kesäravintola, jossa voi järjestää erilaisia juhlia yksityistilaisuuksista häihin.

Moottorialustemme sisäreitti kulkee Svinö Sundin sillan alta. Maisemat tällä reitillä ovat ikimuistoiset ja vieraasi viihtyvät tällä reitillä takuuvarmasti.

Puutarhaväyläksi kutsuttu reitti Espoosta Porkkalanniemeen sisältää kaikkea sitä, mitä voimme ikimuistoiselta veneretkeltä odottaakin. Upeita huviloita, kapeikkoja, monimuotoista saaristoa ja ennenkaikkea hyvää matkaseuraa laadukkailla veneillä.

Tutustu tarkemmin Espoon ja Helsingin reissukohteisiin!

Alukset

Tutustu käytössämme oleviin aluksiin. Miehistömme rakentaa tarpeidenne pohjalta teille sopivimman kokonaisuuden ja siihen parhaiten sopivan aluksen.

Tutustu miehistöömme!

Ikimuistoinen miehistö

Meri on meidän kaikkien yhteinen intohimo. Vesillä koetut ikimuistoiset hetket jäävät ikuisesti mieleemme. Haluammekin jakaa vankkaa kokemustamme, muistoja ja intohimoamme myös teidän tulevissa reissuissa.  

Ikimuistoinen reissumiehistö Helsinki

Jukka

Muistopäällikkö

Jukka Nikkilä

Aloitti purjehduksen 6 -vuotiaana. Järjestänyt ensimmäiset ikimuistoiset reissut 80-luvulla Åreen. Vastaa yrityksen liiketoiminnasta.

Make

Merikarhu

Markku Lehtinen

Kiertänyt maailman meriä monella eri veneellä ja vuosikymmenellä. Tarinoita näistä ikimuistoisista matkoista riittää useammalle päivälle.

Jenny

Deckhand

Jenny Österman

Jenny on tiimimme iloinen moniosaaja. Hän purjehtii myös kilpaa eri venetyypeillä kotimaisissa ja kansainvälisissä kisoissa. Kieltitaito: Suomi, Ruotsi ja Englanti.

Milla

Kippari, deckhand, hostess

Milla Mäkelä

Nuoresta iästä huolimatta Millalle on kertynyt kokemusta kipparoinnista esim. Kroatian Yacht Weekillä. Milla tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa ja kommunikointi sujuu monella eri kielellä.

Juha

Merikarhu

Juha Valtanen

Juha on tiimin kokenein purjehtia. Osallistunut mm.olympilaisiin Tornado-luokassa ja ylittänyt Atlannin monesti.

Yhteystiedot

Kerro meille toiveistasi!

Ikimuistoinen Reissu

Jukka Nikkilä

Muistopäällikkö

Mob: +358 40 5208080

E-mail: jukka@ikimuistoinen.fi